Jogszabályi megfelelőség és adatvédelem

Minden olyan ügyben jogi támogatást nyújtunk vállalati ügyfeleinknek, amelyek a tevékenységük során jelentkező jogszabályi megfeleléshez szükséges. Ilyenek lehetnek különösen a munkajogi, munkavédelmi, fogyasztóvédelmi, versenyjogi vagy a pénzmosás és terrorizmus finanszírozás megelőzését célzó jogszabályoknak megfelelés kérdései.

Mivel ügyvédi irodánk fő profiljába tartozik az IT, Telekom és Média területen működő cégek támogatása, ezért a média jogi előírásoknak megfelelés, valamint az adatvédelem területén is támogatjuk ügyfeleinket. Adatvédelem területén vállaljuk ügyfeleink által végzett adatkezelések átvilágítását, és annak alapján a vonatkozó adatkezelési nyilvántartás, adatkezelési tájékoztató, adatfeldolgozási szerződések, közös adatkezelői megállapodások, vagy adatkezelési szabályzatok megszerkesztését.

Bejelentésvédelmi ügyvédként segítséget nyújtunk a legalább 50 személyt foglalkoztató munkáltatók számára kötelező belső visszaélés-bejelentési rendszer létrehozásában és működtetésében.

Írjon nekünk