Ügyvédi irodánk

Ügyvédi irodánk fő profilja a gazdasági jog és azon belül is a szellemi alkotások joga. Ez a profil azért alakult ki, mert elsődlegesen az IT, Telekommunikáció és Média területen működő cégeknek nyújtunk napi szintű jogi tanácsadást, ami az okiratszerkesztésen és jogi tanácsadáson túl magában foglalta a peres és nemperes képviseletet, választottbírósági ügyekben történő képviselet ellátását, védjegy lajstromot érintő eljárásokat, cégalapításokat, vállalatfelvásárlási tranzakciókat, büntető ügyben történő jogi képviselet ellátását. Több, mint 16 éve sikeresen nyújtunk mindenre kiterjedő, általános jogi szolgáltatást olyan média és IT cégeknek, amelyek Európa más országaiban (főleg Lengyelország, Románia, Csehország, Szlovákia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia) is rendelkeznek leányvállaltokkal, így tapasztalatunk kiterjed külföldi és belföldi ügyekre.

Kiterjedt szakmai kapcsolataink alapján együttműködünk más ügyvédi irodákkal, adótanácsadókkal, könyvvizsgálókkal és egyéb szakértőkkel, így komplex és nagyobb megbízások esetén is támogatni tudjuk ügyfeleinket.

Ügyfeleinktől kapott megbízásokat minden esetben felelősségteljesen, és ügyfeleink céljainak elérését szem előtt tartva látjuk el. Fontosnak tartjuk, hogy proaktívak legyünk, ügyfeleink kérdéseire mindig határidőben és szakmailag a legmagasabb színvonalon válaszoljunk. Szívesen vállalunk bonyolult, kihívásokkal teli ügyeket, amelyekre minden esetben költséghatékony, életszerű és gyakorlatias megoldásokat dolgozunk ki.

Írjon nekünk